hits

Avslutnings fest i kveld

Fest og fest fru blom-men vi skal kose oss i kveld med familie og masse taco- søstra mi kommer med barna for å lage taco med Sarah og de og jeg skal se på:) denne uka har vært litt on and off da jeg har vært frem å tilbake på sykehus og operert. Så kommer frøken mini i kveld for å være med oss og avslutte høstferien på en god måte etter all kaos . Det blir flott.

Våknet så klart med smerter i foten som forrige gang. Men legene sier at det ikke blir som sist og mindre smerter. Siden de ikke har meisla denne gangen . Satt i bilen på vei hjem i går å var helt fjærn. Duppa av hele tiden og sovnet . Vel hjemme satt jeg på ryggen til Espen så gikk jeg med krykker opp trappen. Halvveis i trappen grinte jeg-jeg tenkte bare : ikke igjeeeeeen. Den følelsen fra sist operasjon. Jeg skal ta det bedre denne gangen å la sår få gro,ta det med ro og bare bli frisk å ikke stresse. Deilig at pinnen er ute av foten.

Senere skal Sarah å Ellen handle for meg-til i kveld,de får ta med seg kortet mitt,ellers blir det ingen taco :) skal ligge her å drikke opp kaffen min før jeg skal vaske håret mitt med olaplex-den er drit bra. Stakkars håret mitt har fått gjennomgå denne uken. Så skal jeg etterhvert bestille tapehair fra rapunzel og det kan jeg bare få hjelp til å sette på. Istede for å betale maaaaange tusen . Imens bruker jeg clip on,det funker det også. Ha en strålende høst helg til alle dere❤❤

2 kommentarer

Elisabeth

13.10.2017 kl.10:22

God helg :)

StineMagdalena

13.10.2017 kl.10:26

Elisabeth: tusen takk å Ligemåde :)

Skriv en ny kommentar

StineMagdalena

StineMagdalena

36, Fredrikstad

Livet mitt har vært en tøff historie-som har endt opp til og bli til en god fortsettelse-Sarah Celine og Gabriela Michelle er de jeg lever for-men også Espen-max og Bevely. Elsker trening-fitness Avhengi-dyr-tatoveringer-musikk-tegne-varme-senga mi-sminke-blomster og sjokolade ;) jeg levde før,men ikke i den grad som jeg vil leve det nå. Verdiene i livet, det er det som teller mest av alt.

Kategorier

Arkiv